Lediga tjänster

Roslagens Elprojekt som är en del av PMC El söker Service Elektriker

PMC EL med idag ca 120 anställda levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra elektriker och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen.
Vår målsättning är att utföra installationer av högsta kvalitet så att kunden får det resultat den efterfrågar, med ledorden kunskap, ambition, kvalitet och kompetens.

Arbetsområden är EL, Inbrottslarm och passageanläggningar, Brandlarm, Intelligenta bussystem, Data/Fiber, Entreprenad, Service/underhåll. Hos oss får du möjlighet att jobba i ett stabilt välorganiserat företag där vi värdesätter våra medarbetares talang och individuella utveckling. Hos oss har du stora möjligheter att vidareutvecklas då vi är ett expansivt företag som finns på flera orter

Om jobbet

Du har jobbat några år i branschen och är idag en fullbetald elektriker. Du förmedlar med glädje den kunskap du har erfarit genom åren till andra medarbetare i ditt team. Som elektriker på Roslagens Elprojekt/PMC arbetar du främst som service elektriker med allt från små service jobb till mindre entreprenader. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp samt hålla i egna mindre entreprenader. Du sköter egen kundkontakt och tar eget ansvar över din dagliga planering.

För att trivas i rollen

Du är trygg i dig själv, har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och du trivs som bäst när du får omge dig med andra människor.
Vi sätter stor vikt vid din sociala kompetens, att du kan leda dig själv genom att prioritera och vara målfokuserad samt att du har hög ansvarskänsla. Du uppskattar att jobba i en snabb föränderlig miljö och fokuserar på vi lyckas med helheten. Du omger dig med människor som kompletterar dig och som du sätter stor tillit till.

För att vi ska ta din ansökan i beaktan
Så vill vi att du skriver ett personligt brev samt bifogar ett CV. Du ska vara utbildad inom el-teknik med erfarenhet från installationsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering och kalkyl. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Kollektivavtal SEF. Tjänsten är på heltid, placeringsort Norrtälje.

Vid frågor och för ansökan kontakta

Robert Kristensson robert@roslagenselprojekt.se Telefon: 070-378 82 81. Eller

HR-chef PMC EL Anna-Karin Axelsson annakarin.axelsson@pmcel.se Telefon 073-773 29 75

Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 2019-10-25.